sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Tehtävää on enemmän kuin aikaa ja voimavaroja

Ihan mahtava kesäviikonloppu. Astetta mahtavampi se olisi varmasti ollut jos sen olisi saanut viettää veden äärellä tai vaikka veneillen. Meillä se meni kuitenkin aivan täysin raksalla ja kotona tuli käytyä vain käyttämässä päätä tyynyssä. Sen verta paniikki iskee meidän aikataulun kanssa, että jostain se jaksaminen täytyy vain kaivaa. Onneksi kesä ja valoisat illat ja yöt. Viime kesänä ei helteistä nautittu niin ei potuttanut niin paljoa viettää kesä raksalla.  Tämä tajunnan räväyttävä ihana alkukesä on kyllä jäänyt meiltä aivan täysin unholaan kun kaikki vapaa-aika menee raksalla. Ei auta kuin toivoa ensi kesän olevan yhtä ihana, jos silloin jo pääsisi vähän nauttimaankin helteistä. Tuo lähemmäs kolmekymmentä astetta on myös aivan liian kuuma keli työskennellä. Minkäänlaisia lämpöjä meillä ei ole pitkään aikaan ollut päällä, mutta sisällä lämpötila kipuaa myös kolmeenkymmeneen asteeseen. Melko hikiset olot siis.


Sen verran on silmät ristissä rankan viikonlopun jälkeen niin tänään mennään hyvin kuvapainotteisella postauksella, pienen pieni kurkistus mitä me ollaan viime viikkoina puuhailtu raksalla. Enkä jaksa edes kuvia käyttää Lightroomin kautta, joten kuvat nyt suoraan kännykän kautta, mutta koittakaa kestää :)


Raksavarustus kohdillaan lauantai-iltana


Yläkerran kaikki seinät paikallaan ja suurin osa levytettykin.Sähköjä on vedetty PALJON. Tässä kuvassa työhuoneen johtoviidakkoa.


Kylpyhuoneen shampoo syvennys valmistunut. Siitä tulee ihana.


Ilmanvaihtoputkia asennettu.


Yläkerran aula.


Alakerran wc työn alla, wc pönttökin käynyt jo mallattavana.


Kodinhoitohuoneen tekniikkakuilu (IV putkia, vesiputkia, sähköjohtoja ja viemärituuletusputki).


Saunan, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneiden väliseinäharkot saapuneet ja kannettu sisälle.


Kellarin tukimuurin teko aloitettu raudoitushommilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti