keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Portaat tuotannossa

Taas yksi iso päätös tehtynä. Oikeastaan päätös tehtiin jo keväällä, mutta nyt pääsen siitä kertomaan täälläkin enemmän, kun olemme saaneet luonnoskuvat. Kyseessä siis talomme portaat. Meidän valintamme on Gradon Kaita portaat. Porrasrunko mattamusta ja askelmat valkolakattua koivua. 

Viime lokakuussa laitoin tarjouspyynnöt kolmeen eri yritykseen; Gradolle, Tähtiportaille ja Steelprolle. Grado oli kallein, mutta ehdottomasti modernein ja tyylikkäin. Jotkut (lue liian monet) päätökset vain tulee tehtyä enemmänkin tunneperäisesti kuin järjellä. Portaat ovat kuitenkin talomme näkyvimmällä paikalla, joten halusimme niistä näyttävät. Pystyin siis hyvällä omallatunnolla perustelemaan miksi panostimme näin paljon rahaa portaisiin. Ja niitä ei varmasti tulla laittamaan lähiaikoina vaihtoon. 

Gradon myyjä kävi muutama viikko sitten mittaamassa portaat meillä paikan päällä ja viime viikolla saimme luonnoskuvat Katsoimme myös mallipaloista sävyt kuntoon. Pystyimme samalla vertaamaan sitä valitun laminaattimme kanssa. Oikein hyvin sopii yhteen. Grado toimittaa myös yläkerran aulan sekä oleskeluhuoneen lasikaiteet meille, josta kuvat alempana.

Otimme portaat asennettuna ja hintaa portaille lasikaiteineen tuli 12 250 euroa. En edes uskaltanut kysyä kuinka paljon olisi portaat maksanut Gradon hienoimmalla mallilla KIDE:llä jossa ei ole näkyviä kiinnikkeitä ja täyspaksut askelmat. Nyt oltiin jo niin paljon yli budjetin, että hirvittää. Ei mene enää kauaa kun nämä pääsemme jo livenä näkemään. Portaiden asennus on tarkoitus suorittaa kesä-heinäkuun vaihteessa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti