torstai 14. kesäkuuta 2018

Rakennusviikko... aivan liikaa

Kuten voi otsikosta huomata rakennusviikkoja alkaa olla jo melkoisen monta takana. Riippuen mistä laskee, mutta jos laskee siitä kun kaivinkoneen kauha on ensimmäisen kerran tontille laskettu meillä olisi rakennusviikkoja pitkälti yli sata mittarissa. Ehkäpä oikeammat rakennusviikot laskettaisiin perustusten teosta lähtien ja tällöin elettäisiin rakennusviikkoa 60. Raksaviikko 60 ei alkanut kovin mairittelevasti, kun jouduimme hieman "purkamaan" taloa. Kylpyhuoneesta ja saunasta piti purkaa seinärimoitukset ja poistaa höyrysulkumuovi, sillä talotehdas oli vetänyt meidän kosteisiin tiloihin höyrynsulkumuovin ja näihin tiloihin on tulossa vedeneriste. Molempia ei voi olla samassa seinässä, jotta ilma pääsee kiertämään. Näin siis purkasimme seinärimat ja poistimme höyrunsulkumuovin. Isäni ja veljeni tuli auttamaan ja ihmetys oli kova, kun luulivat tulevansa rakentamaan meidän taloa ja joutuivatkin purkuhommiin. :) Purkuhommien lisäksi viikon aikana on mm.

Nostettu kodinhoitohuoneen ja saunan välistä seinää

Aloitettu tasoitetyötSiivottu, siivottu, siivottu ja sen myötä raksaportaat siirretty eteiseen


Telineet kasattu ja olohuoneen korkean tilan katon levytys aloitettu


Kellarin tukimuurin antura raudoitettu loppuun ja valu oli viime viikolla

2 kommenttia:

  1. Totta kyllä, että molempia ei voi olla samassa seinässä jotta ilma kiertää. Harmi, että on joutunut purkamaan seinää. Me remontoidaan taloamme sekä rakennetaan autotallia. https://www.terastyosalminen.fi/tuotteet/kauhat/ojakauhat

    VastaaPoista
  2. Meillä rakentaminen meneillään, ja paljon on tehtävää. Seuraavaksi täytyisi erikoispaneelit valita. Minä itse katson enemmänkin materiaaleja sisäpinnoille, kun taas mies hoitaa suurimmaksi osaksi ulkopinnat.

    VastaaPoista