torstai 12. heinäkuuta 2018

Helteiset raksakuulumiset

Huh hellettä. Rakastan hellettä, mutta tällä hetkellä meillä alkaa olla melkoisen sietämättömät olot jo raksalla, ainakin yläkerrassa mihin kosteus ja kuumuus nousee. Siellä on siis tasoitehommat meneillään ja hyvin trooppinen ilmasto. Mua jo säälittää meidän tasoitemies, itse en ainakaan pystyisi työskennellä siinä kuumuudessa. Mutta upean näköistä siellä on. Vasta toinen tasoitekerros seinillä, mutta mikä ihana valoisuus siellä jo on. Kyllä niitä tylsän harmaita kipsilevyseiniä onkin jo kateltu aivan liian monta kuukautta, joten tervetuloa valkoiset seinät. 

Tasoitehommat piti olla jo tällä viikolla valmiit, mutta yllättäen meille tuli viivästyksiä. Hyvällä tuurilla talo on pohjamaalissa viikonlopun jälkeen. Ja niiden hommienhan jälkeen aletaan olla jo melkosen pitkällä. Muutto siis häämöttää jo näköpiirissä. Raksa on tyhjennetty tavaroista tasoitemiehen alta ja suojattu ruiskutusta varten. Useat ja isot ikkunat oli suunnitteluvaiheessa ihana idea ja toki lopputulos isoine ikkunoineen on täydellinen, mutta kun itse suojasin kaikki ikkunat tarkasti niin kyllä tuli muutaman kerran ärräpäitä. Harri puuhailee nyt kodinhoitohuonetta, jossa seinä on jo noussut väliseinäharkoista ja nyt puuhaillaan saunan ja suihkutilan alaslaskua. Huomenna olisi tarkoitus aloittaa kattoläpiviennit. Meillä jyrkkä katto niin se tarkoittaa kiipeilyä katolla kera kiipeilyvaljain. 

Itselläni tämä viikko on mennyt ja tulee menemään ihan täysin muuttoa tehden. Se ois pari viimeistä yötä jäljellä enää nykyisessä kodissa. Melko hyvässä vaiheessa täällä ollaan. Lauantaina vielä siirretään painavimmat mitä en ole yksin muuttoa tehdessä pystynyt. Äiti on onneksi ollut parina päivänä auttamassa, muuten päivät olisivat venyneet vielä pidemmiksi. En voi tajuta miten kahdella ihmisellä voi olla näin  paljon tavaraa. Suurin homma on melkeinpä ollut tuon meidän autotallin siivoamisessa ja tyhjentämisessä. Huonekaluista meillä ei muuta mukana kuin sänky. Suurimman osan huonekaluista olen hyvin saanut myytyä fb-kirppiksillä sekä tori.fi:ssä. Olen melko paljon myös laittanut alueen kirppisryhmään ihan ilmaiseksi hyvää tavaraa eteenpäin ja onpa ollut ilo kun meille turha tavara saa uuden kodin.


Olohuone
Olohuone
 Keittiö
Eteinen
 Olohuoneen aukko
 Yläkerran oleskeluhuone


Kodinhoitohuone (vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy siivouskomero joka tulee liukuovien taakse ja oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy tuleva koirien suihku)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti