keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Kaikki lattialämmöt paikallaan

Aamulla pihaan kurvasi TomAllen Seneran auto (ja ei en ole yleensä aamuisin tontilla vaan töissä, mutta tänä aamuna olin käymässä) ja meidän viimeiset lattialämmitysputket tultiin asentamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on talossa kaikki lattialämmitysputket ja jakotukit paikallaan. Autotallissa ei toki vielä ole kun autotalli on niin kaukainen haave vasta, tai pitäisikö sanoa, että autotallin paikalla on vasta valtava kivikasa,  mutta kyllä meille lattialämmitys tulee autotalliinkin, joku kaunis päivä.

Yläkertaan tulee kuitubetoni-valu ja sen vuoksi yläkertaa ei tarvinnut verkottaa (luojan kiitos) vaan lattialämmitysputket on hakasilla naulattu osb-levyyn kiinni. Yläkerran jakotukki löytyy meidän makuuhuoneen vaatekaapin sisältä tulevaisuudessa, joten se vie yhden kokonaisen 60 cm leveän kaapin meiltä. Muuten lattialämmitystä tullaan ohjaamaan kotiautomaation kautta. 

Meidän ikkunat muuten näyttää kuvissa hyvin epämääräisiltä, joka johtuu siitä, että ne on suojattu kuvien ottohetkellä jo ohuella muovilla huomista lattiavalua varten.

Alakerran ja kellarin lattiavalusta on jo lähes kymmenen viikkoa, joten kytkemme varmaan ensi viikolla lattialämmityksen päälle niihin kahteen kerrokseen. Ja sehän tarkoittaa myös sitä, että voi aloittaa vedeneristystyöt, jippii! Yläkerran lattiavalu on huomenna ja sitten siitä noin viiden viikon päästä (5 cm lattiavalu) on mahdollista kytkeä lattialämmitys päälle myös yläkertaan. 

Lämmityksestä puhuttaessa onneksemme ostimme talven yli lämmittämään ilmalämpöpumput  alakertaan ja kellariin emmekä käyttäneet rakennuspuhaltimia. Juuri luin kanssarakentajan sähkölaskun hirmupakkasten ansiosta olleen tammi-helmikuussa 1200 euroa. Kovien pakkasten aikaan sydämeni olisi varmaan itkenyt verta, kun olisi miettinyt jokaisena pakkasaamuna kuinka paljon rahaa ilmaan palaa päivittäin. Juuri tarkastimme oman sähkölaskumme tammi-helmikuulta ja se on noin 50 euroa. Näin meidän ilmalämpöpumput on siis jo maksaneet itsensä takaisin. 

Huomenna yläkerran lattiavalu heti aamuseiskalta.

2 kommenttia:

  1. HOW I BECAME A VICTOR AFTER SO MANY FAILED ATTEMPT OF GETTING A LOAN.

    I feel so blessed and fulfilled. I've been reluctant in applying for a loan i heard about online because everything seems too good to be true, but i was convinced & shocked when my friend at my place of work got a loan from Progresive Loan INC. & we both confirmed it and i also went ahead to apply, today am a proud owner of my company and making money for my family and a happy mom. Well i'm Annie Joe by name from Pauls Valley, Oklahoma. As a single mom with three kids it was hard to get a job that could take care of me and my kids and I had so much bills to pay and to make it worst I had bad credit so i couldn't obtain a loan from any bank. I had an ideal to start a business as an hair stylist but had no capital to start, Tried all type of banks but didn't work out until I was referred by my co-worker to a godsent lender advertising to give a loan at 2% interest rate. I sent them a mail using their official email address (progresiveloan@yahoo.com) and I got a reply immediately and my loan was approved, and I was directed to the Bank site where I withdrawed my loan directly to my account. To cut the story short am proud of my hair stylist company and promise to testify to the world how my life was transformed.. If you are in need of any kind of loan, i advise you contact Progresive Loan INC and be financially lifted Email: progresiveloan@yahoo.com OR Call/Text +1(603) 786-7565


    VastaaPoista
  2. Luulin, että lattialämmitykseen tulee aina harjateräsverkko. Mutta se onnistuu näin myös betonivalulla. Hyvin siistin näköistä jälkeä.

    VastaaPoista