keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Keskiviikko-illan pähkäilyt

Täällä raavitaan päätä meidän kodin vessojen parissa ja ajattelin jakaa pohdintojani Teillekin. Työn alla on tällä hetkellä ala- ja yläkerran vessat. Kylpyhuone ja saunaosasto on (onneksi) suunniteltu, joista kirjoittelinkin jo täällä. Vessojen laattavalinnat on vielä hyvin auki. Alakerran vessaan ei tule suihkua, joten mietinnässä on ollut jopa mikrosementti. Siitä on tullut luettua käyttökokemuksia hyvin paljon, niitä on puolesta ja vastaan. Näyttävä ja saumaton pinta houkuttaisi, toisaalta puutalo elää ja tutkitusti mikrosementti ei oikein jousta, joten epäilyttää mahdolliset halkeamat. Jostain luin vaalean harmaan mikrosementin muuttuneen parissa vuodessa rusehtavan sävyyn. Ööö, ei kiva. Vaikeita päätöksiä.

Yläkerran vessan valinnat on vielä enemmän hujan hajan. Emme edes osaa päättää mihin kohtaan sijoitamme yläkerran vessassa pöntön saati haluammeko suihkun yläkertaan vai riittäisikö alakerran kylpyhuoneen kaksi suihkua. Jotenkin ajattelin, että yläkertaan suihku tulisi, mutta kun kokemuksesta tiedän, ettei sitä suihkua tule ikinä käytettyä. Onko siis mitään järkeä sinne ehdoin tahdoin suihkua tunkea? Sen saisi myös sisustettua paljon fiksummin ilman suihkua, mutta jäänkö kuitenkin kaipaamaan suihkua? Yläkerran vessan parissa tulee raavittua päätä vielä monen monta kertaa. Onneksi tässä taitaa olla vielä muutamia viikkoja armonaikaa ennen kuin yläkerran putkitukset tehdään. 

Mä pohdin ja pähkäilin vessan kalusteiden mittoja täällä kotona, kunnes fiksu mieheni ehdotti, että jos vaikka tulisit tänne tontille ihan livenä mittailemaan ;) voisi helpottaa. Hyppäsin autoon, mutta vaikka piirsin liidulla betoniin tarkat mitat, pöntön paikan sekä allaskaappien paikat ei se tuntunut helpottavan yhtään. Miten voi olla niin vaikea hahmottaa tiloja vielä tässä vaiheessa. Kaikki näyttää pienemmältä kuin ne onkaan.


Se mikä piti jo olla päätettynä, että meille tulee sekä alakerran että yläkerran vessoihin Svedbergin Forma sarjan allas ja kaapit, KUNNES eilen eksyin Taloon.com sivuille ja löysin vielä paremman näköisen altaan ja kaapiston Bathlifelta. Hintakin vain yksi kolmasosa Svedbergin tuotteesta, joka miellyttäisi lompakkoa ja varsinkin Harrin mieltä kovasti. Ne eivät kuitenkaan vielä päätyneet ostoskoriin, kun vaikka tuotteen arvostelut lupaa hyvää, mutta uskallanko siltikään ostaa sikaa säkissä. Näitä kun ei livenä pääse näkemään ennen toimitusta. Tarjous päättyy huomenna, joten vuorokausi aikaa tehdä päätös. Päänraavinta siis jatkuu.
3 kommenttia:

 1. Jos talosta olisi tulossa loppuelämän talo ja joskus siellä asuisi enemmän ihmisiä niin suihkuja ei voi olla liikaa. Nimim, odotat suihkuvuoroa teinin jälkeen ja voin sanoa että vituttaa kiireessä. Ehdottomasti suihku yläkertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkuvaraus tulee tottakai ja vedeneristykset sen mukaisesti, jotta jos suihku jää nyt laittamatta niin se on helppo koska vaan sinne lisätä :)

   Poista


 2. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

  Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.

  VastaaPoista