sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Meidän kylpyhuoneen pelastus -Vieser Line


*Yhteistyössä Vieser

Kauniin kylpyhuonekokonaisuuden viimeistelee lattiakaivo. Rakentajille ja remontoijille on varmaan tuttua, kun ostaa hienot laatat kylpyhuoneeseen, mutta se paperilla kaunis ei toteudukaan ihan käytännössä viemäröinnin ja kallistusten vuoksi. Vai olenkohan minä ainut kenen mielestä lattiakaivo keskellä kylppäriä nousee silmille? Tai lattiakaivon päällä seisominen tuntuu epämukavalta jalkojen alla? Kylpyhuoneeseemme tulee isot 60x60 cm laatat, joka myös asettaa toki hieman haasteita lattiakaivolle. Luojan kiitos, perinteinen pyöreä tai neliö lattiakaivo ei enää ole ainoa vaihtoehto.

Onneksi törmäsin syksyllä lanseerattuun Vieser Lineen, se tulee pelastamaan meidän tulevan kylpyhuoneen. Kävimme tutustumassa Vieser Lineen sekä muihin Vieserin lattiakaivoihin tällä viikolla heidän Espoon toimistolla Harrin kanssa. Näyttävän ja modernin ulkonäon lisäksi on kiinnitetty huomiota myös hygieniaan ja puhdistukseen. Jopa minä osaan puhdistaa kaivon, kaivossa on helposti irroitettava vesilukko, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin. Vieserin lattiakaivot valmistetaan Suomessa Kauhajoella. Samassa tehtaassa lattiakaivojen kanssa valmistetaan sairaalatuotteita, kun samoilla laatustandardeilla ja tarkkuudella tehdään lattiakaivoja niin ei ihme että Vieserin lvi-tuotteet ovat markkinajohtajia Suomessa.

Tällä hetkellä sarjaan kuuluu kaksi uniikkia kansivaihtoehtoa; laatoitettava kansi, jolloin lattiakaivo on lähes huomaamaton ja tyylikäs RST-kansi, mutta stay tuned, sillä näiden vaihtoehtojen lisäksi luvassa on hienoja uutuuksia ensi vuonna. Meillä päädyttiin laatoitettavaan kanteen, jolloin lattiakaivo jää huomaamattomaksi. Mikä parasta jos tulevaisuudessa kaipaamme vaihtelua niin kansimallia vaihtamalla on helppo uudistaa kylpyhuoneen ilmettä.  Asennus on helppoa ja se voidaan tehdä joko seinän viereen tai keskelle lattiaa. Vesieristys tehdään siis täysin samalla lailla kuin perinteisiin lattiakaivoihin. Vieser Line on saanut nimenomaan kiitosta vesieristyksen helppoudesta verrattuna muihin vastaaviin lattiakaivoihin. 

 

Nyt voi taas ajatella, että onneksi meillä tuli suuria mutkia matkaan jo alkutaipaleella ja rakennamme vuoden aiottua myöhemmin, sillä ei tulisi meille muuten näin hienoja lattiakaivoja. Aika moderneita on myös "perinteiset" Vieserin lattiakaivot, joten ei meidän muiden tilojen lattiakaivot kalpene kylpyhuoneen rinnalla. Näistä kaunokaisista (hahhah kyllä kirjoitan edelleen lattiakaivoista) pitäisi valita lattiakaivot muihin tiloihin.

Pakko oli loppuun jakaa tämä video. Täähän on kuin meidän elämästä, paitsi ettei me onneksi ihan noin kovin asioista riidellä. Meidän perheessä minä olen se tunne ja Harri järjen ääni, mutta kuten videollakin selviää tästä ei tarvinnut kiistellä. Kerrankin kauneus ja käytännöllisyys osui täydellisesti samaan pakettiin. Lopputuloksena molemmat hyvin tyytyväisiä.

2 kommenttia: 1. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

  Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.

  VastaaPoista
 2. Olen leski, yksinhuoltaja 3 lasta. Edesmennyt ex jätti minut ja lapset velkaa, mutta pääsin ulos (m a k o k o f i n a n c e s e r v i c e s @ o u t l o o k. c o m) jälkeen siskoni in-law kertoi minulle, kuinka hän sai lainaa tästä laina yritys. Sain lainaa puoli miljoonaa lujittaa minun velat ja maksaa minun kiinnitys. hakea lainaa niiden kanssa juuri nyt, se on vain 3% korko. whatsApp + 4 4 7 4 8 2 8 5 4 2 7 9 makoko Finance UK laina hakemuksen. Lisää arvostelu ja tiedustelu (m a k o k o f i n a n c e s e r v i. w i x s i t e. c o m/o n l i n e l o a n s).
  Olla fiksu kerrakseen jotta eliminoida asettaa kesken aakkoset.

  VastaaPoista