torstai 9. marraskuuta 2017

Sisustussuunnitelmia - tästä se kaikki lähti



Viime päivät tai oikeastaan jo viime viikosta lähtien olen yrittänyt kovasti käyttää aikaa sisustuksen suunnitteluun. Lähestyvää lattiavalua varten tiettyjä päätöksiä on saatettava päätökseen. Täytyy jo ainakin tietää putkien paikat, lattiakaivon paikat, lavuaarit, pönttöjen paikat ja sen myötä myös kosteiden tilojen kalusteiden paikkoja. Onneksi tähän saa apua sisustussuunnittelijaltamme.

Jokaisella on varmaan joku ydin mistä se sisustussuunnittelu lähtee liikkeelle. Meillä se on ehdottomasti sauna-kylpyhuone akselilla. Ja se on tuo ylläoleva kuva. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä kuvan nähtyäni. Olisin ihan valmis kotiuttamaan juuri tuon näköisen kylpyhuone-sauna osaston meillekin. Hauskinta oli, kun näin ensimmäistä kertaa sisustussuunnittelijamme Pian ja olimme poimineet muutamia tyylisuuntia ja tämä kuva oli nostettu molempien suunnitelmissa vahvasti esille. Tuo on juuri sitä millaista linjaa tulee hyvin pitkälti koko koti edustamaan. Vaaleita pintoja, kontrastia sekä puun sävyjä. Sisustussuunnittelijamme  osasi muotoilla tämän hieman hienommin kuin minä.

"Saunasta poimitaan ajatusmaailma koko kodin sisustukseen, josta toivotaan vaaleaa, hillityn ajatonta ja harmonista kokonaisuutta, mutta silti kontrasteja unohtamatta. Neutraaliin sävymaailmaan voi tarpeen tullen lisätä väriä (lähes mitä vain) omien mieltymysten ja vuodenaikojen mukaan." 

Aivan vastaavaan emme päässeet, mutta kuten alla olevasta kuvasta voi havannoida pääsimme hyvin lähelle. Valitettavasti tuota isoa marmorikuvioitua valkoista laattaa ei voi käyttää lattiassa sen sileän pinnan vuoksi, joka olisi liian liukas, joten ylläolevasta kuvasta poiketen kylpyhuoneen ja saunan lattia tulee olemaan vaaleanharmaata isoa laattaa. 

Ihanaa, kun ne kaikki miljoonat ajatukset päässä alkaa muotoutumaan ulos näin hyvinä lopputuloksina. Työtä sisustussuunnitelmien parissa kyllä riittää vielä ja paljon. Näiden lisäksi ainoastaan keittiön suunnitelmat on lyöty lukkoon. En tiedä onko muilla rakentajilla yhtä vaikeata mutta minun ei ainakaan ole helppoa tehdä näin isoja "lopullisia" päätöksiä. No, jos ei miellytä sisään muuttaessa niin me ei voida ainakaan syyttää kuin itseämme. Seuraavaksi jatketaan suunnittelua ala-ja yläkerran vessojen parissa.

1 kommentti:



  1. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

    Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

    Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
    paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
    taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
    ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.

    VastaaPoista