sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Saako jo shoppailla?

Meillä ei ole edes lopullista rakennuslupaa vielä, mutta mun tekisi jo mieli niiiiiiiin paljon shoppailla vaikka ja mitä ihania sisustusjuttuja uuteen kotiin. Huonekaluja ei (onneksi) toki vielä tässä vaiheessa pysty ostamaan, kun emme tiedä miten kaikki muotoutuu nykyisten huonekalujen kanssa, mutta eikös pientä tarpeellista sisustusta ole ihan ok jo ostaa? ;)  Tähän asti oon jotenkin malttanut mieleni, mutta eilen Stockmannilla oli kanta-asiakkaille kaikki kodinosaston tuotteet -15 %. Siihen siis katkesi mun selkäranka. Maltilliseti matkaan tarttui Gantin tyynynpäälliset, koirille täydelliset mustavalkoiset ruokakipot sekä koirien leluille kori, joka osoittautui niin ihanaksi, että näitä täytyy ehdottomasti hakea lisää. Ihanasti sain kotiintullessa synninpäästön mieheltäni, joka totesi että onhan se nyt järkevämpää ostaa pikkuhiljaa, kuin kaikkea kerralla muuton yhteydessä. Aivan. Fiksu mies.


Ps: Unelmia ja rakennushommia löytyy nyt myös facebookista. Varsinkin rakennusvaiheessa fb päivittyy varmasti hieman realiaikaisemmin, joten käykäähän tykkäämässä sivusta.

3 kommenttia:

 1. No saahan sitä shoppailla, eritoten kun alennuksessa tulee vastaan tuotteita, joita tietää varmasti käyttävänsä. Sehän on kuin rahaa laittaisi pankkiin, vai mitä :) Meillekin tuli viime viikolla yksi riippuvalaisin kahden ennestään olevan pariksi keittiösaarekkeen päälle, kun pelkäsin ettei niitä ehkä saakaan enää vuoden kuluttua -se olisi grande catastrophe.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, kuin laittaisi rahaa pankkiin! :) Ja sehän vasta katastrofi olisikin jos jotain ei enää myytäisikään muuttotilanteessa :)

  VastaaPoista
 3. Heh, itsellä samat fiilikset täällä, vaikka on vasta suunnittelutarvehakemus menossa :) Silti tekisi jo mieli keskittyä uuden talon sisustukseen! :)

  -Anna /Rasapit rakentaa

  VastaaPoista