lauantai 11. maaliskuuta 2017

Keittiöunelmia

Mä oon tässä viimeiset pari kuukautta fiilistellyt valkoisia keittiöitä. Mun Pinterest on täyttynyt nopeaan tahtiin valkoisista keittiöstä. Ei siis ole varmaankaan epäselvää minkä värinen keittiö meillä tulee olemaan. Unelmieni keittiö on  hyvin avara, siellä on todella paljon säilytystilaa ja siinä on saareke. Saarekkeen myötä keittiö aukeaa olohuoneeseen ja kokkaillessa voi seurustella olohuoneessa istuvien kanssa. Myös kuvat vetimettömistä keittiöstä miellyttävät tällä hetkellä kovasti. Epäselvää on vielä tasojen väri. Kahden ensimmäisen kuvan vaalea taso kiinnostaa. Ehkä jopa musta taso. Musta taso on hieno, mutta pitäisinköhän siitä kuitenkaan omassa keittiössäni.

Keittiösuunnittelu pitäisi lähiviikkoina toden teolla polkaista käyntiin. Saa nähdä minkälaiseen lopputulokseen päädymme. Keittiö on meille tärkeä paikka jossa vietämme varsinkin viikonloppuisin usein aikaa yhdessä. En malta odottaa, että pian pääsemme suunnittelemaan unelmiemme keittiötä.

kuva:pinterest
kuva:pinterest
kuva:pinterest
kuva:pinterest

2 kommenttia:

  1. Moikka, kiva että löysin tänne ja näppärän linkkilistasi kautta muihin 2017 käynnissä oleviin rakennushankkeisiin! Jään seurailemaan innolla projektianne, mahtavan kokoinen tontti :-) Outi / kotitalolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, että löysit ja tervetuloa! :) Hienoa, jos voin olla avuksi.

      Ihanaa tekin olette tämän vuoden rakentajia, joten kiva seurata myös Teidän projektia!

      Poista