tiistai 5. helmikuuta 2019

Kaipaatko uusia rakennusblogeja? Rakennusblogit päivitetty


Taas on vuosi vierähtänyt siitä kun viimeksi päivitin tämän rakennusblogi listauksen. Tämä rakennusblogilistaus on kuitenkin ehdottomasti suosituin sivu täällä blogissa. Mikäli kaipaat uutta luettavaa rakennusblogien saralla niin täältä löytyy (ja myös alta).  Ja jos joku tuleva rakentaja miettii blogin perustamista niin suosittelen ehdottomasti, varsinkin omatoimirakentajalle. Tulee hyvin arkistoitua pitkä projekti ja myös pitkän projektin tunneskaalat saa kirjattua muistiin. Linkkaathan oman blogisi, mikäli se ei vielä listalta löydy.

Suosittelen myös kääntymään Instagrammin puolelle, sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia rakennusprojekteja kuvien ja tekstin muodossa, mm. seuraavilla hashtageillä #rakentajat2018, #rakentajat2019 tai #rakennusblogit. Meidänkin instagram päivittyy hyvin paljon blogia useammin, sitä pääsee seuraamaan täältä.

Rakennusvuosi 2019

Rakennusvuosi 2018Rakennusvuosi 2017

Rakennusvuosi 2016


Rakennusvuosi 2015

4 kommenttia:

 1. Hei! Tässä yksi päivitys 2019 raksablogeihin: https://haaveikko.blogspot.com/ . Sitten piti kysyä joko laminaattia on testattu? Ja oliko hyvä valinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos lisätään! Laminaatti on ollut viime lokakuusta alakerran lattiassa ja puolisen vuotta aktiivisessa käytössä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä kyllä, vaikka laminaatti on vaalea niin lattia on sen verta elävä, että siinä ei lika selvästi näy.

   Poista
 2. Moi! Ollaan kerrottu aiemmin remonteista Olive Green blogissa, ja nyt kun rakennusprokekti käynnistyy niin päivitimme blogin uuteen osoitteeseen, www.olivegreenblog.com. Nyt menossa suunnittelu ja valmistelu muutenkin, tositoimiin toivottavasti päästään kesällä 2020.

  VastaaPoista
 3. Moi! Ollaan kerrottu aiemmin remonteista Olive Green blogissa, ja nyt kun rakennusprokekti käynnistyy niin päivitimme blogin uuteen osoitteeseen, www.olivegreenblog.com. Nyt menossa suunnittelu ja valmistelu muutenkin, tositoimiin toivottavasti päästään kesällä 2020.

  VastaaPoista