sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Täydellinen laattapari


Instagramin kautta tuli niin monta viestiä kylpyhuoneen laatoistamme, että ajattelin avata valinnat myös täällä blogin puolella. Meillä ei ollut mitään selkeää visiota minkälaiset laatat haluamme kylpyhuoneeseen kun tähän projektiin lähdimme, muuta kuin että ne ei saa olla tylsät. Tämä oli yksi syy miksi aikoinaan sisustussuunnittelijan palkkasin. Halusin ettei uuden kodin sisustusmateriaalivalinnat varmasti jää liian tylsiksi. Nähtyäni alla olevan kuvan  (joka onkin vilahtanut aikaisemminkin blogin puolella) Pinterestistä, oli täysin selvää minkälaiset laatat haluan.  Hauskinta tässä oli, että ennen kuin tapasin sisustussuunnittelijan kanssa hän pyysi minua kerämään silmää miellyttäviä kuvia Pinterestistä ja hän oli myös tehnyt kollaasia ja tämän kyseisen kuvan olimme molemmat bonganneet.

Lähdimme siis sisustussuunnittelijan kanssa etsimään vastaavaantyyppisiä laattoja yhdessä Kaakelikeskuksesta ja ABL-laatoilta. Kaakelikeskukselta löytyi heti täydellinen laatta, Inter Domus Bianco koossa 60x60 cm. Kyseinen laatta ei kuitenkaan sovellu lattialaataksi, sillä se on liian liukas lattialla. Näinpä alkoi lattialaatan metsästys. Onneksi ei tarvinnut kauaa metsästää vaan täydellinen lattialaatta löytyi myös Kaakelikeskukselta, Uni Board Dust koossa 60x60 cm. Kävimme läpi kymmenittäin vaihtoehtoja näiden jälkeenkin, mutta mikään ei sytyttänyt, joten valinta oli äärimmäisen helppo.

Valitettavasti kaakelikeskuksella oli loppujen lopuksi toimitusvaikeuksia Inter Domus Biancon kanssa ja jouduin metsästämään laattaa muualta. Olin jo selvittämässä miten saan laatan valmistajalta Espanjasta tänne Suomeen, mutta onneksi soitin vielä Laattakeskukselle ja sitä kautta sain laatan alle kuukaudesta Espanjasta tänne ja vielä selvästi Kaakelikeskusta edullisemmin. Ei muuten pääse laatat oikeuksiinsa kuvissa ollenkaan, vaan ovat kyllä livenä paljon paremman näköiset.  Lisäkuvia kylpyhuoneen valmistumisestamme tulossa pian. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti