tiistai 22. elokuuta 2017

Tiistai-illan piristys

Jos raksa joskus masentaa ja tuntuu ettei just tällä hetkellä etene yhtään niin mulla on siihen loistava lääke. Kaivele vanhoja kuvia ja palauta mieleen miltä tontilla näytti kaksi vuotta sitten tai muistele niitä ei niin huippuhetkiä raksalla. 

Kuten näistä kuvista voi päätellä me on saatu aikaan jo ihan valtavasti. Onhan tätä työmaata aivan tolkuttomasti jäljelläkin. Mutta tulipas paljon positiivisempi olo kuvien katselun jälkeen. Tänään on pyöritelty raksaan liittyviä paperitöitä, makseltu vino pino raksalaskuja, pohdiskeltu keittiösuunnitelmiä ja painiskeltu lvi-ja sähkösuunnitelmien parissa, joten näiden kuvien näkeminen piristi.

Ja kyllä meidän kaivinkone on jo kerran uponnut tontille ja kuorma-autoakin hinattu ojasta. Tuo kaivinkoneen uppoaminen oli kyllä niin klassinen. Olimme yhdessä kaveripariskunnan kanssa tontilla. Jätimme Harrin jatkamaan hommia kaivinkoneella ja kaikki meistä kyseli, että ei kai tuo kaivinkone vain voi upota, se meinaan hieman jo näytti epäilyttävältä. Saimme vain tarmokkaan "ei ei" vastauksen. Ei mennyt kuin puoli tuntia, kun tuli soitto perään Harrilta "viittitkö tulla takaisin hieman auttamaan, kävi vähän hassusti, kaivinkone upposi" Voi olla, että se on joskus saanut kuulla asiasta. 

Elokuu 2015
Syyskuu 2015
Toukokuu 2016

Syyskuu 2015

Toukokuu 2016

1 kommentti:

  1. Hyvä vinkki tuo vanhojen kuvien katselu tilanteen kartoittamiseksi. Rakentaminen kun on semmoista puuhaa, että kokoajan tapahtuu, mutta niitä eroja on silti vaikea nähdä kokonaisuutena. Meillekin tulossa pian kaivinkone seulakauhan kanssa tekemään hieman hommia. Kiva kuitenkin, että työt etenee.

    VastaaPoista