maanantai 10. huhtikuuta 2017

KevätmessuillaLauantaina piipahdettiin Kevätmessuilla, jossa yhdellä lipulla tarjolla oli Puutarha, Omakoti, Omamökki, Sisusta ja Lähiruoka&Luomu messut. Menimme jo heti kymmenen aikaan paikalle joka oli ehkä virhe, sillä kaikki muutkin  olivat juuri samaan aikaan menossa sinne ja jonotimme puolisen tuntia parkkiin.

Itseäni tietenkin eniten kiinnosti OmaKoti ja Sisustusmessut ja halusin lähteä hakemaan vinkkejä ja inspiraatiota meidän projektiin. Messut yllätti kyllä positiivisesti, ainakin omaan tilanteeseeni siellä oli useita kiinnostavia näytteilleasettajia. Aikaa meni pihasuunnittelijoiden kanssa jutellessa, kodinkoneita kartotellessa, Teknoksen maalisävyjä ihmetellessä, Älylukkoon tutustuessa, kukkia ihastellen ja takkamyyjien kanssa neuvotellessa. Taisin löytää meille takkamyyjän sekä pihasuunnittelijan, mutta niistä tuonnempana.

Bonuksena saatiin matkaan myös todella hyvät tarjoukset kodinkoneista. Messuilla oli sekä Gigantin että Powerin isot pisteet, jossa messutarjouksia, mutta palataan kodinkoneisiinkin tulevissa postauksissa. Messuilta ei toki ikinä voi ilman metrilakuja lähteä. Metrilakujen lisäksi matkaan tarttui savustuspönttö, paljon erilaisia luomuherkkuja ja kukkien sipuleita, joista olisi tarkoitus meille myös häihin kukkia kasvattaa. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti