sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Rakennusblogit päivitetty


Viime keväänä päivitetty listaus suomalaisista rakennusblogeista on pysynyt hyvin suosittuna, joten päivitin sinne myös kaikki uudet rakennusblogit. Mikäli kaipaat uutta luettavaa rakennusblogien saralla niin täältä löytyy (ja myös alta).  Ja jos joku tuleva rakentaja miettii blogin perustamista niin suosittelen ehdottomasti, varsinkin omatoimirakentajalle. Tulee hyvin arkistoitua pitkä projekti ja myös pitkän projektin tunneskaalat saa kirjattua muistiin. Linkkaathan oman blogisi, mikäli se ei vielä listalta löydy.

Suosittelen myös kääntymään Instagrammin puolelle, sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia rakennusprojekteja kuvien ja tekstin muodossa. Meidänkin instagram päivittyy hyvin paljon blogia useammin, sitä pääsee seuraamaan täältä.Rakennusvuosi 2018


Rakennusvuosi 2017

Rakennusvuosi 2016

Rakennusvuosi 2015

8 kommenttia:

 1. Hei! Meidän blogin saa lisätä listalle: https://kohtiuuttakotia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, olin kyllä jo mielestäni lisännyt bloginne, mutta jotain olen säätänyt. Nyt ainakin lisätty :) Tsemppiä Teille! :)

   Poista
 2. Hei! Löysin listauksesi, kun tutkin, minkä sivujen kautta blogiini oli päädytty. Kiitos siis, kun olet lisännyt meidänkin projektin listalle!

  https://valkeeta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on näköjään paljon trafiikkia tänään ollut. Hienoa kun löytyy tuoreita blogeja :) Teillä on hyvässä vaiheessa projekti meneillään, toivottavasti mekin pian pääsemme tuohon vaiheeseen.

   Poista
 3. Hei, meidän blogin saa myös lisätä listaan: Talo Taival https://www.taivaldeco.com/talo-taival/

  VastaaPoista
 4. Hyvä kattava listaus! Pitää ottaa tästä ripakopallinen luettavaa ylös. :) Löysin blogisi ja listan, kun tutkin meidän blogiin viittaavia sivustoja. Kiitos siis maininnasta!

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva löytää oma blogi listalta! :) Ja juuri kun etsinnässä ollut muita tämän hetken rakennusblogeja, niin tästähän löytyikin kattava lista, kiitos siitä. :)

  VastaaPoista