torstai 5. lokakuuta 2017

Ihan muutama kirosana pääsi

Ei ensin tehnyt mieli edes kirjoittaa tapahtuneesta, koska haluan pitää blogin mahdollisimman positiivisena ja onhan se paljon mukavampaa kirjoittaa positiivisista asioista, mutta on tietenkin täysin relevanttia kirjoittaa myös niistä negatiivisista hetkistä ja tunteista siellä raksalla. Olen täysin sisäistänyt, että talonrakennuksessa ei kaikki todellakaan mene ihan putkeen ja viivästyksiä tulee AINA, mutta välillä kyllä jotenkin tuntuu, että meillä vähän potkii tää rakentaminen. Alla olevat kuvat kertoo kaiken. Vesi se siellä pilkistää villan ja höyrynsulkumuovin välissä.

Maanantai-tiistain välisenä yönä oli melkoinen myräkkä täällä Kirkkonummella. Tuo myräkkä repi aluskatteita ja osaan talosta pääsi satamaan sisään. Seurauksena vesi valui välipohjan kautta seinävilloihin höyrysulun taakse. Sehän on se vihoviimeisin paikka mihin vesi saisi päästä. Ihan vähän teki mieli vetää peitto vain takaisin korville, kun tästä tiistai-aamuna kuulin. Onneksi en ollut tontilla sitä näkemässä.

Kenenkään syyttely on varmasti täysin turhaa eikä valitettavasti tuo meille niitä kuivia villoja kuitenkaan takaisin, mutta olisihan sen talon voinut varmasti suojata paremmin tai olla ikkunoita enemmän elementeissä kiinni, kun ne tehtaalta tulivat. Ei auta kuin repiä villat ulos, antaa rakenteiden kuivua ja villoitetaan myöhemmin uudelleen. Onneksi tämä on korjattavissa.








4 kommenttia:

  1. Argh, raksaaminen tarjoaa kyllä todellista tunteiden vuoristorataa! No, asia kerrallaan. Hyvä että tuo huomattiin ja korjataan eikä esim vaivihkaa levytetä piiloon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Tähän alkaa jo tottumaan :) Onneksi tämäkin on korjattavissa.

      Poista


  2. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

    Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

    Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
    paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
    taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
    ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.

    VastaaPoista
  3. In this generation, It is a known fact that every business requires a strong online presence to thrive. Due to extreme competition, businesses have the need to go beyond the conventional methods and approaches of the past days to stay afloat. Business owners have to stay on their toes, constantly innovating and not being afraid to try out different methods with the sole purpose of driving business growth and success. At Wema Loan Firm, we make it our concern and sole responsibility to grow your business with our loans. And mind you that we ignore on-serious applications.
    Name Of Loan Firm: Wema Sundas Loan Investment,
    Name of the CEO: Mrs Wema Sundas,
    Name Of Personal Assistant: Mr Primo Samakard
    Email: mrswemaloans@rocketmail.com .
    Phone Number will be giving as per application and seriousness to avoid call disturbance
    Motto:'IT IS OUR BUSINESS TO GROW YOUR BUSINESS PERSONALLY AND OTHERWISE.'

    VastaaPoista