keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Hommat etenee

Tontilla hommat etenee vaikka itse olen ollut todella huono raksavaimo (tuleva) parin viime viikon ajan. Viime viikolla lomailin Tallinnassa ja tämä viikko on mennyt ja menee täysin hääjärjestelyissä sillä me juhlimme häitämme kolmen yön päästä. On tää kyllä hullun hommaa mennä naimisiin kesken kuumimman talon rakennuksen, ainakin näin omatoimirakentajana. Suosittelen välttämään kaikin keinoin. Kaikista hauskinta että mehän vielä "siirrettiin" häitämme tälle kesälle, jottei osu samaan rakentamisen kanssa. Kirkkonummen kunta kuitenkin päätti toisin. Rakentaminen siirtyi vuodella ja kaikista ajatuksista huolimatta ne meni aivan päällekkkäin. Jääpähän ainakin mieleen vuosi 2017. Mä kyllä niin odotan että päästään taas pian keskittymään täysillä raksaan. 

Ehkäpä tälläinen pieni raksaloma on kuitenkin tehnyt ihan hyvää. Valitettavasti Harri ei ole pitänyt yhtään raksalomaa vaan ahertanut omien töiden lisäksi tontilla niska limassa. Onneksi pari kaveria on ollut hieman auttamassa. Se on varmastikin paras häälahja mitä meille tällä hetkellä voi antaa.   Vielä ylihuomenna eli päivää (?!) ennen häitä on tontilla ontelolaattojen nosto. Kellari saa siis katon päällensä. Normaalioloissa tekisi varmasti hyvää hieman hengähtää ennen hääpäivää, mutta nyt mennään näin ja toivotaan ettei sulhanen nukahda ensimmäisen skumppalasin jälkeen. 

Viimeisen parin viikon aikana tontilla on nostettu kellarin elementit, väliseinät on ladottu valuharkoista, oviaukkoseinä tehty valuharkoista,  juurivalut, pystyvalut ja vielä lopuksi väliseinä- ja oviaukkoseinä valut tehty. 4 kommenttia:

  1. Kylläpä teillä etenee raksa vauhdilla nyt! Ihania hääjuhlia teille, nauttikaa päivästä ja unohtakaa rakennusasiat hetkeksi!

    VastaaPoista