lauantai 13. toukokuuta 2017

Sisustusuunnittelija valittu

Olemme rakentamassa ensimmäistä kertaa. Olemme toki molemmat asuneet omistusasunnoissa jo monta kertaa mutta kyllä tulevaan kotiimme meillä on jo nyt paljon suuremmat tunnesiteet kuin yhtenkään aikaisempaan kotiin. Hassua, koti on vasta paperilla olemassa ja silti se on jo niin tärkeä ja ajatukset pyörivät sen ympärillä (välillä pakon sanelemana liiankin paljon). Sen myötä kiinnostus kotimme sisustamiseen on noussut aivan uudelle levelillä.

Sisustustyyliämme kuvaa varmasti parhaiten moderni ja skandinaavinen. Olemme aivan hullaantuneita valkoiseen ja harmaaseen. Selkeitä linjoja. paljon luonnonvaloa. kontrastia ja tyylikkäitä valaisimia. Olisi ihana vielä oppia yhdistämään kaunista suomalaista puuta sisustukseemme. Värejä kotiin hilllitysti tuodaan sitten erilaisin tekstiilein. Ja mikä parasta värejä voi muokata vuodenaikojen mukaan helposti. Myös erilasiin design-esineisiin olen aivan rakastunut. Tietää ainakin mihin käyttää palkkaansa talon valmistuttua. Suurimpana innoittaja itselle toimii varmastikin sisustusblogit, pinterest sekä Instagram. 

Minulla on hyvin vahvat mielipiteet sisutuksen suhteen. En kuitenkaan ole millään tavoin ammattilainen ja sen vuoksi olen palkannut sisusstussuunnitelijan auttamaan ja sparraamaan ajatuksiemme kanssa. Sekä myös pitämään punaisen lankan koko asunnon läpi. Neliöitä on sen verran paljon, että apu tulee todella tarpeen. On huomattavasti helpompaa sisustaa ja säilyttää sisustuksessa punainen lanka sadan neliön kodissa kuin lähes kolmensadan neliön kodissa. 

Kartoitin melko tarkasti sisustussuunnittelijat ja kysyin myös facebookin moderni ja skandinaavinen sisustus ryhmässä suosituksia hyvistä sisustussuunnittelijoista. Toiveena oli myös löytää sisustussuunnittelija läheltä, sillä uskon että käyntejä tulee projektin aikana. Löysinkin ihanan pienen Sisustusliike Ajattoman suosittelujen perusteella. Ja mikä parasta saan tukea lähialueen yrittäjää. Kirjoitan yhteistyöstä lisää lähiviikkoina kun työmme kunnolla pärähtää käyntiin, en malta odottaa ensimmäistä tapaamistamme ensi viikolla. 

Loppuun olen keränyt Teille inspiraatiokuvia Pinterestistäni2 kommenttia:

  1. kiva, että tuet lähi pienyrittäjää :) Ja toiv. saat hyvää apua sisustussuunnittelijalta

    VastaaPoista