maanantai 25. syyskuuta 2017

Huomenna

Viimein voin varmuudella sanoa, että talo nousee tällä viikolla. Elementit ovat matkanneet jo tänään Torniosta tänne pääkaupunkiseudulle ja huomenaamulla kello seitsemän tulevat tontille. Huomenna  alakerta ja torstaina yläkerta. On tätä odotettukin. Nämä on varmasti niitä virstaanpylväitä millä tätä jaksaa. 

Emme varmaan ole ainoita joilla hommat on vielä kesken edellisiltana ennen talon tuloa (toivottavasti).  Kaivinkone on laulanut tai taitaa olla työssä edelleen, kun miestä ei kotona näy ja aamuviideltä pitäisi herätä. Maatäytöt olivat vielä hieman kesken, kun tontilta lähdin. Sivuilta maatäyttöjä ei tehdä tässä vaiheessa valmiiksi, mutta talon takapuolen maatäytöt tulee olla valmiina sekä edestä terassin siinä kunnossa, että siihen saa telineet nostettua, josta saa elementtejä asennettua. Terassille tulee nyt väliaikaisesti vanerilevyt, sillä terassilaudoista ei välttämättä olisi paljoa jäljellä jos ne siihen tässä vaiheessa asentaisi.

Antaa tämän päivän kuvien puhua puolestaan sillä täällä ollaan niin väsyneitä ettei mitään kovin järkevää tekstiä tämän enempää ole mahdollisuus tuottaa. 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä, tiukkoja paikkoja on monessa kohtaa! Onneksi raksa-aika on vain lyhyt aika koko elämän mittakaavassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Tämä on vain väliaikaista ja loppujen lopuksi hyvin pieni osa elämästämme.

   Poista
 2. Olette te kyllä sissejä! Tsemppiä ja toivottavasti elementtien asennuksen jälkeen voitte hieman hengähtää.

  VastaaPoista