perjantai 6. tammikuuta 2017

MItä? Missä? Milloin?


Mitä? Otsikon kysymykset varmasti kiinnostavat kaikkia lukijoita. Meillä on siis tarkoitus rakentaa unelmiemme omakotitalo Etelä-Suomeen Kirkkonummelle. Talo tulee olemaan 1,5 kerroksinen ja pinta-alaltaan noin 230 m2 (kerrosala noin 260 m2). Tämän lisäksi kellarissa on neliöitä noin 70 m2. Talo on molemmille ensimmäinen itse rakennettu koti. Tarkoitus on kirjoittaa rakennusprojektista heti ensimetreistä asti valmiiseen kotiin asti.

Missä? Olemme ostaneet vuonna 2015 2,4 ha tontin Kirkkonummelta. Tontti sijaitsee lähellä Hviträsk järveä. Tontti on noin 380 metriä pitkä ja 68 metriä leveä. Puolet tontin pinta-alasta on MU-aluetta (= maataloudelle merkityksellinen alue) johon ei saa rakentaa.

Milloin? Tammikuun alussa 2017 olemme siinä vaiheessa, että olemme saaneet suunnittelutarveratkaisun haettua jo kunnalta ja rakennuslupahakemus pitäisi saada jätettyä kunnalle tammikuun aikana. Mitään absoluuttista aikataulua ei tietenkään pysty vielä lyömään lukkoon mutta haaveissa on päästä aloittamaan rakennusprojekti kevään/kesän 2017 aikana. Ennen tätä voi tietenkin mennä vielä monta asiaa mönkään. Ja kun kyse on Kirkonummen kunnasta niin jännittyneenä odotamme mitä käy rakennuslupahakemuksemme kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti