sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Kiirettä pittää ja tiukille mennee

Huh, mikä viikko taas takana. Kello on jo yksitoista sunnuntai-iltana ja Harri on edelleen tontilla puuhaamassa ja itse makaan aivan puolikuolleena sohvalla. Tontilla tuli tänään puuhattua puolikuntoisena. Me olemme niin älyttömän harvoin kipeänä, mutta tietenkin kriittisellä hetkellä molemmat kipeänä. Mulla ei valitettavasti vieläkään ole esittää kuvia missä meidän talo olisi päällä, sillä eihän siellä tälläkään viikolla ollut niin valmista, että talo olisi voinut tulla. Toimitus siis jälleen siirtyi viikolla. Onneksi ei tälläkään kertaa meistä johtuvista syistä. Ja jos ihan rehellisiä ollaan niin ei siellä vieläkään ole valmista vaikka talotoimitus on lukkoon lyöty tiistai-aamulle eli noin 33 tunnin päähän. Klurps, ei stressiä. Huomenna on tulossa väkeä tontille, joten kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että siellä on tiistai-aamuna valmista. Tai no, pakko olla, talo tuloillaan ja nosturi varattu. 

Tänä viikonloppuna mm.
 • nostettiin kermit ja eristykset ylös asti
 • tehtiin kantavien väliseinien anturat
 • tehtiin teräspilarien anturat (keskelle taloa tulee kaksi kantavaa teräspilaria) 
 • jatkettu maatäyttöjä
 • holvin yläreunaan tehtiin tasausvalu, kun oli jäänyt liian epätasaiseksi
 • jatkettu terassin tekoa
 • raivattu elementeille pihalta tilaa
 • käyty Bauhausista ostamassa tarpeeksi suojapeitteitä 

Tässä kiireessä olen myös unohtanut ottaa kunnon kuvia tontilta näköjään siellä puuhaillessa. Toinen seikka on, että siellä on hieman pommin jäljiltä tällä hetkellä, eikä hyviä kuvia meinaa saada. Kelin pitäisi olla ainakin puolellamme ensi viikolla, on luvattu todella hyvää ja kuivaa säätä.  Eli kamera laulamaan ensi viikolla hieman ahkerammin, ainakin sitä kauan kaivattua näkyvää muutosta on tulossa.

1 kommentti:


 1. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

  Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.@@@@@@@@@@@@@@@

  VastaaPoista