keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Maisemat ilmasta käsin

Pääsimme marraskuussa 2015 katsastamaan meidän tonttia ilmasta käsin. Kävimme siis helikopterilla ihastelemassa ja valokuvaamassa tonttiamme yläilmoista. Lensimme Helsingin Hernesaaresta kymmenessä minuutissa Kirkkonummella ja lensimme kuulemma hyvin hiljaa maisemia ihastellen. Eli nopeamminkin sinne olisi päässyt. Ei ihan halpaa hommaa, mutta ehdottomasti sen arvoista.



Ehkäpä näiden kuvien perusteella saa hieman osviittaa minkälaiselle alueelle oikein rakennamme. Nyt näitä kuvia katsellessa, näyttää kuin muuttaisimme aivan keskelle ei mitään. Hahhah, niinhän se vähän taitaakin olla. Kehä III:lle ajaa kuitenkin alle kymmenessä minuutissa, joten mielestämme aivan täydellinen sijainti. Naapuritonttimme ovat siis rakentamattomia, eikä niihin kovin lähitulevaisuudessa tulla rakentamaan, sillä niihin ei ole merkittykään rakennuspaikkoja. Näyttää siltä, että melko pitkään saamme ylhäisessä yksinäisyydessä asua. Lähin naapurimme on siis Nissalan talli. Näin entisenä kilparatsastajana ei haittaa yhtään muuttaa tallin naapuriin.

Kuvissa näkyvä järvi on Hvitträsk-järvi. Valitettavasti marraskuun loppupuolella luonto ei anna ihan parastaan ja kuvissa luonto näyttää karulta. Parin vuoden päästä päästään sitten toivottavasti ottamaan valmiista talosta ja pihasta uudet kuvat ilmasta käsin, silloin muistetaan tehdä se heinä-elokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti