torstai 20. huhtikuuta 2017

Keittiön "must have"

Meidän keittiössä on melko monia "must have" juttuja ja yksi niistä on Festivon iso 120CF Kylmiöpakastin sekä Festivon 45VL viinikaappi, joihin olen aivan ihastunut. Muotoilu on ihana. Myöskin tuo jääkaapin tilavuus houkuttaa, kylmätilaa tulemme tarvitsemaan. Pakastimen tilavuus ei varmaan tule riittämään marjojen ja koiranlihojen vuoksi käyttöömme, mutta voimme sijoittaa joko kellariin tai varastoon arkkupakastimen. 

kuva: festivo
kuva: festivo

Mietinnässä on ollut kylmiöpakastimen ja viinikaapin väri. Valkoinen tuntuu tylsältä, olemme siis aprikoineet mustan ja rosterisen välillä ja päätyneet mustaan. Haluamme hieman erilaista ja tuntuu että olen myös jo ehtinyt kyllästyä rosterisiin koneisiin. Tiedossa on kyllä, että mustassa näkyy kaikki sormenjäljet, onneksi siihen on hyväksi todettuja kikkakolmosia olemassa, kuten esimerkiksi autovaha. 

Tuo viinikaappi on niitä "tunteella ei järjellä" ostoksia. Mitä me oikeasti tehdään noin isolla viinikaapilla. Niin, mutta se on silti saatava. Onhan se ny hieno. Ja hintava, mutta tässä(kään) en kyllä halunnut missään nimessä tinkiä. Tiedän, meidän käy kohta huonosti, kun tuntuu etten haluasi tinkiä mistään.

kuva: festivo

3 kommenttia:

 1. Aika stylet noi mustat kyllä! Viinikaappi on mullakin haavelistalla, paikka sille on varattu (integroitava) ja malli valittu ja jos vain se "toimintatonni" on jäljellä siinä kohtaa kun kauppa pitää klousata, niin ilman muuta tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) Toivottavasti yhtä stylet myös sitten valmiissa keittiössä! Toivottavasti saatte viinikaappinne :)

   Poista
 2. Joko teillä on Festivo käytössä? Kuinka paljon ne sormenjäljet oikeasti näkyy, jos vertaa johonkin muuhun (kaikessahan ne näkyy jonkun verran). Kertoisitko lisää tuosta autovahaniksistä :)

  VastaaPoista